Охолоджувач бюксів лабораторний OLISLAB 4400 (ОБЛ-1)
Призначення:
Охолоджувач бюкс лабораторний OlisLab 4400, модернізована версія охолоджувача ОБЛ-1, призначений для прискореного охолодження бюкс із продуктом після сушіння в сушильних шафах OlisLab 4100 (СЕШ-3МУ), OlisLab 4200 (OL-36) та інших під час визначення вологості зернопродуктів повітряно-тепловим методом.
За допомогою Приладу здійснюється прискорене охолодження бюкс до температури навколишнього середовища, що особливо важливо при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, в науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях.
Сфера застосування: для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом: для зерна за ГОСТ 13586.5; для насіння олійних культур за ДСТУ 4811:2007; хлібобулочних виробів за ДСТУ 7045:2009; кондитерських виробів за ДСТУ 4910:2008; а також для застосування у інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами.
Опис:
Прилад складається з охолоджувальної камери з комірками для охолодження бюкс, які мають перфоровані отвори, та вентилятору, який розташований у нижній частини охолоджувача.
Принцип роботи приладу заснований на рівномірному охолодженні продуктів потоком повітря, який утворюється радіальним вентилятором, розташованим у нижній частини охолоджувача. Зразки продуктів у сітчастих бюксах розміщуються на поверхні охолоджувача у центрі комірок охолодження, які мають перфоровані отвори, крізь котрі проникає повітря і продуває продукт. Це дозволяє рівномірно охолодити та перерозподілити вологу по всьому об’єму продукту.
Використання приладу істотно підвищує швидкість та точність аналізу визначення вологості.
Також прилад може бути використаний для охолодження продуктів при проведенні наукових досліджень, наприклад, режимів вологотеплової обробки при виробництві крупи та пластівців у лабораторних умовах.
Характеристики
Модель | OLISLAB 4400 |
Тип | повітряний |
Кількість комірок, шт. | 6 |
Частота обертання вентилятора, об/хв | 2450 |
Клас захисту від ураження електричним струмом | I |
Тип мережі | 1N~ |
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц | 230±23 / 50 |
Споживана потужність, Вт | 14 |
Габаритні розміри Д × Г × В, | |
– у робочому стані, мм, не більше | 290 × 290 × 105 |
– у транспортному стані, мм, не більше | 290 × 290 × 110 |
Маса нетто/брутто, кг | 2,7 / 2,8 |
Умови експлуатації: | |
– температура навколишнього середовища, ℃ | 5…30 |
– вологість повітря, % | 60 ± 15 |
Переваги
ОПЕРАТИВНІСТЬ
Прискорення аналізу при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ТА КОМПАКТНІСТЬ
Сучасний технічний дизайн.
Простота конструкції.
Низькі масо-габаритні показники.
ТОЧНІСТЬ
Дозволяє більш ефективно охолодити зразки продукту при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням та рівномірно перерозподілити вологу під час охолодження.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
Дозволяє охолоджувати продукт:
– при визначенні вологості повітряно-тепловим методом;
– при проведенні наукових досліджень, наприклад, режимів вологотеплової обробки при виробництві крупи та пластівців у лабораторних умовах.
БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ
Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год.
Термін служби приладу – 10 років.
Фото
Модель | OLISLAB 4400 |
Тип | повітряний |
Кількість комірок, шт. | 6 |
Частота обертання вентилятора, об/хв | 2450 |
Клас захисту від ураження електричним струмом | I |
Тип мережі | 1N~ |
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц | 230±23 / 50 |
Споживана потужність, Вт | 14 |
Габаритні розміри Д × Г × В, | |
– у робочому стані, мм, не більше | 290 × 290 × 105 |
– у транспортному стані, мм, не більше | 290 × 290 × 110 |
Маса нетто/брутто, кг | 2,7 / 2,8 |
Умови експлуатації: | |
– температура навколишнього середовища, ℃ | 5…30 |
– вологість повітря, % | 60 ± 15 |
ОПЕРАТИВНІСТЬ
Прискорення аналізу при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ТА КОМПАКТНІСТЬ
Сучасний технічний дизайн.
Простота конструкції.
Низькі масо-габаритні показники.
ТОЧНІСТЬ
Дозволяє більш ефективно охолодити зразки продукту при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням та рівномірно перерозподілити вологу під час охолодження.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
Дозволяє охолоджувати продукт:
– при визначенні вологості повітряно-тепловим методом;
– при проведенні наукових досліджень, наприклад, режимів вологотеплової обробки при виробництві крупи та пластівців у лабораторних умовах.
БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ
Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год.
Термін служби приладу – 10 років.