Млин лабораторний вальцьовий Y18
Призначення та сфера використання:
Млин лабораторний вальцьовий Y18 призначений для стандартного лабораторного помелу для визначення сили борошна на альвеографі. Може використовуватися для різних видів помелу відповідно до оригінальних методик помелу.
Опис:
Млин для лабораторного помелу зволоженої пшениці Y18 складається із двох секцій. У першій секції, на лівій стороні, розташована драна сторона із завантажувальним бункером, 3 вальцями, що мелють, і вимельною машиною з ситами 800 μm і 160 μm, що дозволяє отримати драні висівки, крупку і дране борошно. У другій секції, на правій стороні, розташована розмелювальна сторона із завантажувальним бункером, 2 вальцями, що мелють, і вимельною машиною з ситом 160 μm, що дозволяє отримати розмелювальні висівки і розмелювальне борошно. Борошно лабораторного помелу (загальне борошно) одержують об’єднанням драного борошна (B1), розмельного борошна після першого (С1) та другого (С2) подрібнення відповідно до методики помелу залежно від твердозерності пшениці.
Перед помелом зерно попередньо зволожують і гомогенізують на лабораторному міксері Y21. У разі потреби додатково вилучають борошно з висівок за допомогою лабораторної вимельної машини Y19.
Характеристики
Модель | Y18 | Y21 | Y19 |
Електроживлення: | |||
– напруга, В | 220 | 220 | 220 |
– частота, Гц | 50…60 | 50…60 | 50…60 |
Габаритні розміри Д × Ш × В:, мм | 750 x 610 x 660 | 330 x 330 x 510 | 635 x 680 385 |
Маса нетто, кг | 145 | 16 | 40 |
Переваги
- Простота використання;
- Можливо отримати борошно з невеликої кількості зерна;
- Борошно лабораторного помелу підходить для альвеографічного аналізу;
- Однорідність помелу та репрезентативність зразка борошна.
Фото
Модель | Y18 | Y21 | Y19 |
Електроживлення: | |||
– напруга, В | 220 | 220 | 220 |
– частота, Гц | 50…60 | 50…60 | 50…60 |
Габаритні розміри Д × Ш × В:, мм | 750 x 610 x 660 | 330 x 330 x 510 | 635 x 680 385 |
Маса нетто, кг | 145 | 16 | 40 |
- Простота використання;
- Можливо отримати борошно з невеликої кількості зерна;
- Борошно лабораторного помелу підходить для альвеографічного аналізу;
- Однорідність помелу та репрезентативність зразка борошна.