OLIS - 15 lat w świecie technologii zbożowych! - opinie i nowości na OLIS

OLIS – 15 lat w świecie technologii zbożowych!

8 kwietnia 2020 roku nasza firma obchodzi 15-lecie swojego powstania. W tym okresie zrealizowaliśmy tysiące projektów o różnym stopniu skomplikowania w zakresie czyszczenia, obróbki i kontroli jakości zboża na Ukrainie i za granicą.

„W ciągu 15 lat pracy ustaliliśmy dostawy sprzętu na terenie Ukrainy i innych krajów, gdzie ceniony jest optymalny stosunek ceny do jakości sprzętu. Konsumenci w ponad 25 krajach na całym świecie docenili jakość, wydajność i niezawodność separatorów do czyszczenia ziarna, zbóż, sprzętu laboratoryjnego i innego sprzętu produkowanego przez OLIS i coraz częściej oddają przewagę nam, a nie zachodnim analogom”- powiedział dyrektor handlowy OLIS Volodymyr Chehlatoniev.

Obecnie OLIS produkuje około 200 rodzajów sprzętu. Przez cały okres swojej pracy firma opatentowała 30 swoich opracowań.

„Z dumą ogłaszam, że na Ukrainie, która jest największym na świecie producentem zbóż, każde laboratorium oceniające jakość używa wyposażenia naszej produkcji!” – dodał Volodymyr Chehlatoniev.

Firma wprowadziła zaawansowane zaplecze produkcyjne oraz najnowsze metody organizacji wszystkich procesów.

Dziękujemy każdemu z naszych specjalistów za wkład we wspólną sprawę i osiągnięcia firmy!
Dziękujemy naszym klientom i partnerom za zaufanie i wybór OLIS!